Известие

Collapse
No announcement yet.

G2 или G3 ми е навигацията ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• G2 или G3 ми е навигацията ?

Колата е тая от подписа, според VIN-а е произведена около март 2003. Как мога да разбера каква е навигацията (G2/G3 ...) и какви карти да търся ? С тия който пробвам дава 'Error when reading CD. Check CD!".

ПС: Инфото от клима режима дава празна версия за навигацията ?!? А 10000% имам reader-a и като натисна Navi бутона иска CD. ICS-a е 5.51.
    Last edited by TByte; d.m.y г., 20:57.

Alfa Romeo 166 JTD - 2003

Прегледай тази тема http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...0%F6%E8%FF+166
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Мда де гледал съм я само дето при мен я няма версията. Полето е празно

Comment

Първоначално публикувано от TByte Покажи съобщение
        Колата е тая от подписа, според VIN-а е произведена около март 2003. Как мога да разбера каква е навигацията (G2/G3 ...) и какви карти да търся ? С тия който пробвам дава 'Error when reading CD. Check CD!".

ПС: Инфото от клима режима дава празна версия за навигацията ?!? А 10000% имам reader-a и като натисна Navi бутона иска CD. ICS-a е 5.51.
        Колега и при мен е така- същата версия е.Навигацията е G3. Само че при мен се оказа механичен проблем -някакво зъбно колело се изронило и неще изобщо да вкарва и изкарва диска. Сега е при майстор и чака части - ама няма.
        sigpic
        Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
        АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
        АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщение
          Колега и при мен е така- същата версия е.Навигацията е G3. Само че при мен се оказа механичен проблем -някакво зъбно колело се изронило и неще изобщо да вкарва и изкарва диска. Сега е при майстор и чака части - ама няма.
          Диска влиза (и си излиза) и пише 'Initializing navigation system' ... но след малко дава грешката 'Error when ...'.
          И на теб ли не ти дава версията на навигацията като задържиш десния бутон в Clima ?

Comment

Първоначално публикувано от TByte Покажи съобщение
            Диска влиза (и си излиза) и пише 'Initializing navigation system' ... но след малко дава грешката 'Error when ...'.
            И на теб ли не ти дава версията на навигацията като задържиш десния бутон в Clima ?
            да не дава. Но от колеги знам че ако навигацията е след 2002г е G3. На мойта имаше лепенка че е 2004г ама друг и е проблема. Пък и щом още няма диск за нашите дето да тръгва по добре да изчакам с ремонта.
            sigpic
            Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
            АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Working...
            X